Bušenje betona

Betomax - Bušenje i sečenje betona

Bušenje betona nije jednostavno, pogotovo ako to želite da izvedete bez porfesionalnih radnih mašina. Međutim, uz Betomax, bušenje betona je sasvim drugi proces – jednostavna operacija koja se obavlja uz minimum buke i prašine.

Najrasprostranjeniji i najefikasniji način za bušenje betona je korišćenjem dijamantskih kruna.

Kada se vrši bušenje betona?

Dijamantsko bušenje betona je moguće izvesti na vertikalnim i horizontalnim površinama. Bušenjem betona dijamantskim krunama mogu se napraviti rupe za električne kablove, ventilacione otvore i cevi za vodu.

Iako se dijamantske bušilice prvenstveno koriste za beton, to je svestran alat koji se može primeniti na praktično bilo koji materijal uključujući staklo, metal, kamen, asfalt i pločice. Dijamantsko bušenje se koristi u svakoj situaciji gde su potrebne precizne rupe, uključujući stvaranje velikih otvora za kanale, manjih rupa za cevi ili ožičenje, pravljenje rupa za postavljanje ili sidrenje vijaka, ili čak za analizu uzoraka betona. Rupe se mogu stvoriti do skoro neograničene dubine.

Kako se vrši bušenje betona dijamantskim bor krunama?

Bušenje se izvodi dijamantskim krunama uz zalivanje vodom koja se usisava posebnim usisavačima za vodu.

Dijamantsko bušenje betona je preciznija, brža i efikasnija metoda bušenja betonskih, zidanih, čeličnih i asfaltnih konstrukcija. Tehnika bušenja ne uzrokuje nikakva oštećenja ili vibracije na okolnoj strukturi. Tehnika je potpuno bezbedna i bez buke, što je čini ekološki prihvatljivom alternativom za građevinske izvođače.

Metoda bušenja sa jezgrom eliminiše šanse za lomove i smanjuje lomljenje. Sa pravim dijamantskim burgijama za jezgro, sigurni ste u oštre, čiste i tačne otvore za koje nisu potrebne zakrpe ili bilo koja druga popravka, a koje u radu koristi Betomax doo.

Koje su prednosti dijamantskog bušenja betona?

Dijamantsko bušenje se koristi u velikom broju građevinskih projekata. Njegova popularnost se može objasniti na osnovu mnogih prednosti, kao što su:

  • Precizno, uredno, visok standard bušenja
  • Može seći kroz veoma jake materijale
  • Smanjena verovatnoća pojave strugotina, pukotina ili krhotina zahvaljujući neudarnom bušenju
  • Minimalni izlaz prašine
  • Mnogo tiše od alternativnih metoda
  • Može se koristiti na raznim mestima, od zatvorenih prostorija do pod vodom

REFERENCE

Posedujemo zvanične referentne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.

PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja