Rušenje i razbijanje betona mini bagerom i robotom (BROKK)

Betomax - Bušenje i sečenje betona

Razbijanje betona robotom i mini bagerom

Mašinsko rušenje radimo mini bagerom (BobCat) i robotom (BROKK 200)

Mini bager je idealan za pristupačna mesta naročito AB ploče.

Brokk 200 je jedna od najnovijih kreacija nove tehnologije. Brokk je mašina za rušenje sa daljinskim upravljanjem sa vrlo dobrim horizontalnim i vertikalnim dometom. Zahvaljujući malim dimenzijama i upravljanju, za rušenje u unutrašnjosti Brokk nadmašuje druge metode, a zbog velike snage ima visoku produktivnost.

Brokk 200 je bezbedno i efikasno rešenje kod kontrolisanog rušenja velikih betonskih struktura svih vrsta. Ovi roboti su u mogućstvu da sruše bilo koju betonsku konstrukciju za minimum vremena, i zamenjuje 2 radnika na terenu. 

Rušenje i razbijanje betona robotom

Robotom upravlja jedan operater uz pomoć daljinskog, tako da je akcenat stavljen na bezbednost i sigurnost u toku obavljanja radova. Upravljanje preko daljinskog pruža Brokk robotu izuzetnu automatizaciju i manevar u radu.

U poređenju sa drugim metodama rušenja, robot za rušenje betona sposoban je da pruži bolje performanse u bilo kom složenom scenariju.

Betomax - Rušenje betonskog zida robotom

Pored rušenja betonskih struktura, Brokk robot se može koristiti i prilikom renoviranja zgrada, rušenja zidova u zgradama i rekonstrukcije.

Zbog kretanja uz pomoć gusenica robot za rušenje betona je prilagodljiv u zatvorenim i ograničenim prostorima. 

Uz pomoć gusenica robot se može popeti uz stepenice na bilo koji sprat i odraditi posao. U toku upravljanja robota do željene lokacije za rušenje koristimo specijalne šine kako se stepenice ne bi oštetile.

Prednosti robota za razbijanje betona

Pored rušenja betonskih struktura, Brokk robot se može koristiti i prilikom renoviranja zgrada, rušenja zidova u zgradama i rekonstrukcije.

Zbog kretanja uz pomoć gusenica robot za rušenje betona je prilagodljiv u zatvorenim i ograničenim prostorima. 

Uz pomoć gusenica robot se može popeti uz stepenice na bilo koji sprat i odraditi posao. U toku upravljanja robota do željene lokacije za rušenje koristimo specijalne šine kako se stepenice ne bi oštetile.

Za razliku od ostalih načina razbijanja i rušenja betona, korišćenje robota ima mnogo prednosti

Razbijanje betona Brokk robotom

Razbijanje velikih betonskih konstrukcija i površina je složen posao koji zahteva angažovanje profesionalne firme za razbijanje betona. Ukoliko vam je potrebno angazovanje robota za rušenje Betomax je tu za vas. Naši iskusni i profesionalni majstori odgovoriće na sve vaše zahteve i prilagoditi vašem planu. Pošaljite nam besplatni upit.

Često postavljena pitanja

Dijamantsko sečenje betona je proces u kom se beton bezudarno, bezvibraciono i bez buke proseca, sto je trenutno najnapredniji vid uklanjanja odredjenog betonskog dela, gde ostaju ravne ivice oboda otvora, dok štemovanje betona iziskuje rad elektro-pneumatskim čekićima , u narodu poznatijim kao ,,HILTI’’. Iako je rad elektro-pneumatskim čekićima znatno jeftiniji od sečenja dijamantskim testerama, štemovanje sa sobom nosi niz mana koje su izmedju ostalog velika buka pri samom procesu štemovanja, velika količina prašine koja nastaje usled vibracija koje razbijaju beton, rastresanje ne samo željenog dela betona koji se želi ukloniti nego i cele konstrukcije, neravne ivice oboda otvora koje je kasnije potrebno doradjivati, kao i vreme izvodjenja radova.
Betomax nudi rešenje kako najbrže, najkvalitetnije i najčistije ukloniti beton. U pitanju je dijamantska tehnologija koja se zasniva na tome da se beton seče kružnim listovima koji po obodu imaju dijamantske segmente, a glavna osobina dijamanta je da je najtvrdji i naizdržljiviji materijal u prirodi, gde rezovi ostaju ravni i nje potrebna naknadna obrada isečenog dela.

Zato što je Betomax preduzeće koje posluje na ovim prostorima već 25 godina, spreman na svaki izazov. Radimo na zadovoljstvo svakog našeg klijenta primenjujući najmodernije tehnike sečenja betona, poštujući rokove i zahteve. Naš tim će vam rado pomoći u realizaciji vašeg projekta.
Konstantno ulaganje u najnovije tehnologije, opremu i stručno osposobljavanje radnika i mnoštvo zadovoljnih klijenata, postali smo vodeća firma za sečenje i bušenje betona u Srbiji a i šire.

Da, moguće je, ukoliko Vam je potrebno prosecanje otvora u zidu koji je noseći, pored prosecanja takodje izvodimo dodatno ojačanje, gde statika objekta neće biti narušena.

Da, moguće je, s tim da se za takav princip rada koriste posebni alati (vakuum pumpa i vakuum postolje), gde površinski deo neće biti narušen, a vi ćete dobiti zadovoljavajući otvor.

REFERENCE

Posedujemo zvanične referentne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.

PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja