Štemovanje i bušenje betona vibracionom mašinom

Betomax - Bušenje i sečenje betona

Za razbijanje, štemovanje betona i obijanje pločica koristimo elektropneumatske mašine različite jačine i snage. Prese se koriste za lomljenje i otkidanje komada betona, koje usmereno lome beton bez buke i vibracije. Posedujemo prese veće snage i manje (darda) u zavisnosti od potrebe.

Kada je potrebno razbijanje betona?

Ukoliko je betonska površina toliko oštećena da je nemoguće odraditi reparaciju, tada je potrebno izvršiti razbijanje betona. Najbolji pokazatelj da je razbijanje betonske ploče neminovno su: Utonuće betonske ploče, duboke i široke pukotine na betonskoj površini, pukotine i izbočine usled mraza, betonska površina je prepuna malih izbočina i udubljenja. U bilo kom od gore navedenih scenarija biće potrebno razbijanje betona, a ne krpljenje i dodatna reparacija.

Betomax vrši uslugu razbijanja i štemovanja betona i armiranog betona velikih i malih površina.

Proces razbijanja betona

Posedujemo mini bagere sa pneumatskim nastavkom za razbijanje betona i ručne pneumatske čekiće.

Ručni pneumatski čekići su namenjenji sa razbijanje manjih betonskih površina i površina gde je potreban visok stepen kontrole i preciznosti. Mini bager sa pneumatskim čekićem kao nastavkom se koristi pri razbijanju i rušenju većih površina betona, betonskih zidova i konstrukcija. 

U zavisnosti od toga da li se razbija betonski zid, betonska ploča, trotoar ili asfalt, zavisiće i odabir mašina za rad. Takođe, vrsta betona i tvrdoća uticaće na odabir alata.

Vreme trajanja razbijanja i rušenja betona zavisiće od nekoliko faktora:

REFERENCE

Posedujemo zvanične referentne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.

PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja