Sečenje betona: Da li je bolja upotreba testere ili sajle za sečenje?

Betomax - Bušenje i sečenje betona

Iako su upotrebe testere i sajle dva oblika sečenja betona, to su dve veoma različite metode, koje nisu zamenljive.

Potrebe za sečenjem mogu da variraju od oblika, veličine, dubine i drugih neophodnih specifičnosti betona, ali i stvari kao što su nivo buke i lokacija za sečenje.

Koja metoda je ispravna za vaše specifične potrebe za sečenjem betona? Želimo da raščistimo svaku zabunu oko razlika i upotrebe sečenja betona testerama (diskom) i sajlom.

Sečenje betona testerama

Upotreba testera za sečenje betona obično uključuje sečenje prozora, vrata, otvora za HVAC, razne modifikacije zgrada kao što su liftovi, otvori stepenica i rezovi za razdvajanje za rušenje. Zidne testere se montiraju na šine i vrše sečenje preciznih dimenzija u skoro svim delovima zgrade, odnosno zidovima, podovima, krovovima, gredama i temeljima. Zidne testere Betomax imaju sposobnost da naprave izuzetno velike rezove pod bilo kojim uglom i mogu čak da seku u ravni sa susednim površinama.

Posedujemo hidraulične i električne mogućnosti koje mogu da seku kroz armirani beton, prefabrikovani beton, ciglu i blokove od peska. Za sada ne postoji betonska konstrukciju sa kojom ne možemo da se nosimo.

Sečenje betona sajlom

Jedna od prednosti sajle za sečenje betona je njena sposobnost da seče bilo koji beton na bilo kojoj dubini. Preporučujemo ovu metodu u odnosu na mnoge druge zbog njene povećane sigurnosti pri uklanjanju velikih količina betona, dok okolne strukture ostaju netaknute i održava se njihov integritet. Još jedna prednost ove metode je značajno smanjenje proizvedene buke. Postoji bezbroj sajli koje su dostupne za upotrebu, ali verujemo i iskusili smo da je dijamantska sajla najefikasniji način za odvajanje temelja, mostova, stvaranje otvora u debelim zidovima.

Betomax ima veliko iskustvo sa sečenjem betona sajlom, testerisanjem zidova i brojnim drugim metodama testerisanja koje se koriste za potrebe sečenja betona. Koristili smo ove metode za projekte koji se kreću od tržnih centara, sportskih objekata, državnih objekata, trpezarija, prodavnica prehrambenih proizvoda, pa čak i gradskih znamenitosti. Niko na tržištu ne može da obavlja projekte sa lakoćom, efikasnošću i kvalitetom izrade kao Betomax.

Ako Vam je preko potrebno potrebno sečenje betona, Betomax je jedan od vodećih kompanija u Beogradu. Imamo najviše godina iskustva u našoj industriji. Sa klijentima izgrađujemo dugoročni odnos, i stalno smo posvećeni kontinuiranoj edukaciji našeg tima. Voleli bismo da vam pomognemo u vašem sledećem poduhvatu. Pozovite nas danas ili posetite našu veb stranicu da biste saznali više o našoj usluzi za sečenje betona.

REFERENCE

Posedujemo zvanične referentne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.

PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja