Aleksandra Dubčeka 44A, Beograd, Zemun +381 11 2609 059 +381 63 7701 802 betomaxbgd@mts.rs
Rušenje, sečenje i bušenje betona neograničene debljine, Betomax radi najsavremenijim mašinama.
 Uz klasične mašine posedujemo robota za rušenje BROKK koji je najnovije dostignuće tehnologije u ovoj oblasti. BROKK 200 spada u robot mašine kojim se upravlja daljinskim komandama . Relativno male dimenzije a zahvaljujući  inovacijama, snaga mu je povećana, tako da ima snagu i produktivnost kao veće mašine. Priključni dodaci su mu makaze za beton i čekić. Pokazao se nezamenjiv u rušenju betona gde je pristup velikim mašinama onemogućen.
 
Značajniji projekti koje smo radili u prvoj polovini 2020. godine su:
,,Tetra Pak Production“ D.O.O. Gornji Milanovac i
 „UMKA“ D.O.O.
Na ova dva objekta koristili smo sve vrste radova u našoj ponudi:
  • sečenje betona testerama i sajlom, bušenje betona bor krunama, štemovanje i lomljenje betona presom i rušenje betona BROKK-om i BOBCAT-om.
Otvori u betonu se najčešće rade dijamantskim testerama,  koje se montiraju na električne mašine sa šinama. Ove testere su sa vidijama i dijamantima, koje bez problema seku i armaturu.  Zidovi koji se seku su pretežno debljine do 35cm, retko kada se nailazi na deblji zid. Otvori u armirano betonskim pločama se rade na isti način, dok se veće površine podne armirano betonske ploče seku samohodnim mašinama,  koje nose testere iste kao i električne mašine.
Posedujemo višegodišnje iskustvo, specijalno obučene radnike za taj posao.
Danas je Betomax doo vodeća firma u svojoj oblasti. Betomax poseduje veliki broj mašina i zavidne reference.
BETOMAX DOO je specijalizovana firma za sečenje i bušenje betona, armiranobetonskih zidova, specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima, testerama i sajlom.
Dijamantska sajla se primenjuje kod sečenja enormno debelih betona, presecanja stubova velike površine i temelja koji su vezani za podnu ploču i moraju da se odvoje od podloge. Otvore u debelim zidovima takodje radi sajla da bi se dobio otvor bez zasecanja sa strane i rušenja statike.

Kernovanje – bušenje betona dijamantskim bor krunama se rade otvori raznih prečnika za prolazak svih vrsta instalacija kao i sve druge rupe koje moraju biti precizno pozicionirane. Otvore u debelom betonu, pored dijamantske sajle možemo raditi i kernovanjem, bušenjem rupe do rupe kada ostaju  delovi betona na preklapanju dva kerna i doradjivanjem štemaricom.

Presa za lomljenje betona služi za razbijanje i otkidanje velikih količina betona kada nije u mogućnosti sečenje. Usmereno lome beton bez buke i vibracije.
Za više informacija nas pozovite, da se dogovorimo i napravimo saradnju
Image
Osnovana je 1997. godine i bavi se specijalnim gradjevinskim radovima, sečenjem armiranobetonskih zidova specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima, testerama i sajlom.

Adresa

Aleksandra Dubčeka 44A, Beograd, Zemun

Telefon

+381 11 2609 059 | +381 63 7701 802

Email

betomaxbgd@mts.rs

Meni

Translate

sren

Statistika poseta

0063820
Danas
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
36
36
3974
63820

   

Usluge