Buka, prašina i dijamantsko sečenje betona

Betomax - Bušenje i sečenje betona

Prašina je ozbiljna pretnja za dijamantsko sečenje i bušenje betona. Betomax koristi sve metode da spreči prašinu u vazduhu i zaštiti operatere od njenog škodljivog uticaja. Prolongirana izloženost može dovesti do respiratornih bolesti, problem sa vizijom i kožom.

Betomax vam nudi kvalitetne, efikasne načine da se smanji nivo prašine prilikom dijamantskog bušenja i sečenja betona.

Koristite mašine sa vodenim hlađenjem

Vodena zaštita omogućava da se pritisak vode kontroliše i učinkovito ga usmerava na mesto bušenja ili sečenja. Smanjuje nivo prašine čak i do 90%.

Koristite dijamant alate sa visokim obrtajima, što dodatno smanjuje prisutnu prašinu. Koristite sisteme za filtriranje vazduha.

Betomax nudi različite efikasne sisteme filtracije vazduha, koje omogućavaju da se prašina brzo i ucinkovito uklanja iz radnog prostora.

Obavezna ventilacija i usisavanje prašine

Da bi se prašina efikasno uklonila sa radnog prostora, potrebna je odgovarajuća ventilacija. Betomax nudi inovativne sisteme usisavanja prašine koji omogućavaju brzo i efikasno usisavanje otrovnih čestica iz vazduha.

Nosite specijalnu opremu

Za zaštitu od otrovne prašine i čestica u procesu sečenja ili bušenja betona, potrebno je da koristite visoko kvalitetnu filter masku. Takođe vam preporučujemo da nosite zaštitne naočare i rukavice radi održavanje vašeg zdravlja kože na duži rok.

Daljinsko upravljanje

Zaštitite se i svoje operatore od opasnosti upotrebom mašina za bušenje betona sa daljinskim upravljanjem. Naime, ova vrsta mašine je izdvojenija i omogućava da operater radi u bezbednoj distanci od nje, što smanjuje rizik od inhalacije prašine. Ako nemate mogućnost koričtenja ovakvih mašina na daljinu, postoji nekoliko drugih metoda poput fizičke ograde ili separatora radi stvaranja dodatne sigurnosne zone.

Koriščenjem ovih metoda, možete biti sigurni da ćete prašinu efikasno eliminisati iz radnog prostora i zaštiti sebe i svoje operatore od njenih škodljivih efekata. Ako imate dodatnih pitanja u vezi sa dijamantskim bušenjem betona ili smanjenju nivoa prašine, obratite se Betomax-u radi savetovanja.

REFERENCE

Posedujemo zvanične referentne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.

PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja